Sebastià Esteban Gurdulich
Advocat col·legiat a l’ICAB núm. 30.622
Traductor jurídic
info@estebangurdulich.com

LEGAL

Col·laboracions i Interim Management

amb

advocats, organitzacions i administracions públiques

Com a advocat amb experiència en l’assessorament en dret d’empresa i dret públic, poso el meu expertise al vostre abast, per oferir-vos un servei de recolzament i col·laboració en la gestió dels vostres clients i projectes, o per cobrir una vacant puntual o un projecte d’una durada determinada, mitjançant un servei de Legal Interim Management, amb l’anglès, el català i el castellà com a llengües de treball.

Si sou un advocat en exercici, una organització o una administració pública, poseu-vos en contacte amb mi, mitjançant un correu electrònic o a través de l’apartat de contacte, sense cap compromís per part vostra, per tal d’avaluar la vostra necessitat i vies de col·laboració  i trobar la solució que millor s’adapti als vostres interessos.

legal
El servei està pensat especialment per als següents professionals o entitats:
  • Advocats en exercici.
  • Empreses.
  • Entitats públiques i privades.
  • Administracions públiques.
Els àmbits de la col·laboració i el recolzament inclouen el Dret d’empresa, el Dret públic i el Dret de la Unió Europea. Podeu comprovar el meu perfil de Linkedin per veure les meves àrees d’expertesa.
Ens podeu explicar el vostre projecte, necessitat o vacant a cobrir a través del formulari de CONTACTE i en breu us donarem resposta per oferir-vos la millor solució adaptada als vostres interessos. Gràcies